Årets sista burk

Nu är det inte många timmar kvar av 2014! Men en burk till måste hinnas med, bara en till… Ett givet mål denna nyårsafton var att klara av finalen till ”Styr och ställ” serien. Några närmare detaljer kring hur jag tog mig till dagens frågetecken avslöjas givetvis inte här, den enda bilden som publiceras idag är en bild på ett stort vitt slottsliknande hus som finns nära fejkkoordinterna, där styrde och ställde Oskar Ekman under många år!

Slott

Väl på plats hamnade jag i tvivelsmål kring om jag var rätt ute, ville inte ge mig på fel objekt, så jag kontaktade livlinan från igår som kunde bekräfta att jag var rätt ute, därmed kunde jag ta itu med att göra det som behövde göras! En cache framträdde ur sin gömma och jag kunde signera den lilla loggboken och nöjd återvända mot cachingbasen för att fundera på vad som skall bli målet nästa år!