Gott Nytt År!

Ännu ett geocachingår är nu slut och ett nytt kan börja! Det är brukligt att man har en årskrönika och jag har i år sammanställt en del bilder och filmklipp från året som gått i youtubefilmen ovan. Vi kan också kort titta lite på statistiken för året som gått. Totalt hittades 3 209 cacher under 2014, alla månader uppnåddes dessutom minst 100 hittade, en bedrift jag faktiskt inte tidigare lyckats med!

Antal_hittade_2014

Det blev också ett antal nya länder, inte minst Ryssland som gav stor effekt på världskartan det gångna året.

Världskartan_2014

Det var ett trevligt och framgångsrikt år men nu väntar 2015 med fler äventyr och, om inget oförutsett inträffar, rikligt med burk. Hoppas vi ses där ute på event eller vid någon burk. Stanna inte heller uppe för sent detta nyår, i morgon är det dags att gå ut i fält igen för att logga det nya årets första burkar.

GOTT NYTT ÅR!

1 kommentar

Kommentarer är stängda.