Alla var där – utom CO…

Idag var det åter dags för event nära centralstationen, det var JonteScout som arrangerade (än en gång). Det var redan en grupp på plats när jag kom klivande från cachinglinje 17:s hållplats och snart fyllde det på med fler deltagare, men var var CO? Vi fick snart information om att han hamnat i signalfelstrassel och var rejält försenad. Lysfisken hade givetvis aktuell information om detta, även om det rörde sig om ett konkurrerande företag… Mitt i detta dyker Yordas upp, han skulle egentligen inte komma, men hade ändå dykt upp och därmed fanns en reserv CO på plats och därmed fick vi även möjlighet att signera loggboken!

Yordas "öppnar" eventet
Yordas ”öppnar” eventet

Snabbmingel

Eventdeltagare

Lysfisken undersöker hur långt CO har kvar att resa!
Lysfisken undersöker hur långt CO har kvar att resa!

Yordas

Mycket folk på eventet

Som ni ser på bilderna ovan blev det en ganska stor skara burkjägare som samlades utanför centralen och hade trevligt – burkar är ett samtalsämne som i våra kretsar vida överträffar mugglarnas väderprat. Det var många bekanta ansikten, en del riktigt gamla bekanta, inte minst var det trevligt att åter hälsa på ett före detta benrangel som nu har antagit en ny skepnad…

Efter en dryg halvtimma skingrades gruppen och alla uppsökte varmare lokaler. CO lär ha kommit till platsen drygt 45 minuter efter att vi övriga lämnat området. Men Yordas lär väl ha väntat på honom!