En minitur till Tuve

Idag var vädret perfekt för burkjakt, men tyvärr var inte kalendern ”perfekt”, andra sysslor fick gå före burkjakten denna söndag men klarades å andra sidan av något tidigare än planerat så jag kunde hoppa på cachinglinje 17 och färdas ut i ö-världen, till Hisingen och Tuve.

Jag inledde med att titta på ”Finlandsvägen”, men det jag fann vara en mycket misstänkt sak satt hårt fast, får återkomma när det är tö för att se om jag hade hittat denna luriga burk eller om jag får söka vidare. Under mitt sökande så fick en mugglare ett utbrott mot en annan mugglare uppe vid hållplatsen, det artade sig till bråk så jag gav mig av! Jag sökte mig mot en annan finurlig burk, ”STYR O STÄLL #11”. Efter en stunds letande hittades cachen – härligt!

Tuve

Jag hade ännu ett mål för dagen, nämligen att gå mot ”Kärrdalsskolan”, där har jag varit förr men då var den mugglad. Idag var det mycket folk i rörelse och snösvängen var riktigt irriterande då traktorer körde fram och tillbaka, fram och tillbaka och så en sväng till… Det mest uppenbara området kunde i mellanperioderna sökas av, men inget hittades. Ringde även till hebb som hittat burken och fick bekräftat att jag var på rätt plats, men någon burk kunde jag inte hitta trots upprepade genomsökningar av detta begränsade område. Typiskt, efter mer än 45 minuter på platsen gav jag upp och gick mot en lämplig hållplats för att börja färden hem mot cachingbasen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: