I morgon är det Naturmorgon

I morgon är det Naturmorgon som gäller för alla geocachare, det är då inte ett radioprogram jag tänker på utan på ett event i Majorna – ”Naturmorgon”. På eventsidan kan man läsa följande: ”Vad sägs om att titta lite på våra vanligaste träd och ett par buskar så här på vintern? Vi träffas lördagen 21 februari kl 9:00 vid spårvagnshållplatsen Sannaplan för ett kort snack-event som varar 15 minuter. Sedan kan alla som har lust följa med på en liten promenad runt några kvarter och även på kyrkogården där vi ska identifiera våra vanligaste trädslag med hjälp av enkla ledtrådar.” Detta tycker jag lät som ett trevligt event och tänker naturligtvis vara med! Naturen är alltid spännande – framförallt gillar jag träd med omfattande rotsystem där det finns plastburkar….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: