Ut på powercaching

Det finns burk överallt kring Yerington!
Det finns burk överallt kring Yerington!

Efter gårdagens vandring i öknen var det idag bilcaching som stod på programmet, och när det är bilcaching kring Yerington så är det rejäla volymer att vänta!

Geomobil

Ingabo

Den första sträckan började utmed en större väg där det var förhållande vis långt mellan burkarna, så där fem hundra meter. Där var det också bitvis lite svårt att hitta cacherna så tempot var lägre än vad vi förväntat oss.

Efter ett par timmar kom vi dock in på ökenvägarna igen och dammet började ryka rejält, liksom tempot i burkletandet! Vi arbetade på i känt mönster och tog 50-70 burkar per timma. Givetvis blev det även en matpaus med burkmat mitt på dagen.

Jakt

Burkmat

Vi kom även ut på lite äventyrligheter där bilens terrängegenskaper fick prövas. Mitt under projektet med att få bilen tillbaka till vägen kom en liten minibil farande med Clan Mac och Lil Devil som var ute i samma ärende som vi givetvis… – are you from Sweden…. frågade de, och vi fick en trevlig pratstund. Det blev ett litet minievent på platsen innan vi alla återvände till dagens huvudsyssla.

Burkjägaree
Clan Mac och Lil Devil

Trail

Det märks att Yeringtonområdet har en hel del militär aktvitet…

Ammo Cans

Halléns nya geo-fordon? Ingen risk för punktering och T5:or i träd tar man hand om på ett effektivt sätt om en att det skulle skapa missnöje hos en och annan CO....
Halléns nya geo-fordon? Ingen risk för punktering och T5:or i träd tar man hand om på ett effektivt sätt om en att det skulle skapa missnöje hos en och annan CO….
Joy.se och Ingabo på jakt bland bomber och granater!
Joy.se och Ingabo på jakt bland bomber och granater!

Burk

Glada gubbar

När mörkret började sänka sig över landet återvände vi till Yerington och kunde nöjda konstatera att dagens mål på 450 burkar hade passerats med råge!

Öken

Kvällsljus