Man hinner ju inte få på byxorna….

Man hinner ju inte få på sig byxorna, bokstavligt talat, innan det kommer burkletare genom dörren…. Så började faktiskt denna tisdag! Det var Hans 415, manen bakom de många och långa serierna som hälsade på vid kvart i sju. Han kom med en korg presenter och vi fick en utdragen pratstund och en del information om lokal cachingpolitik. Vi fick bland annat veta att de som lagt ut den numera klassiska E.T. trailen hade slutat med geocaching (och gått över till Munzee) efter mängder av hatmail. Även Hans415 hade fått många hatfyllda mail, men han verkade inte vara beredd att sluta med cachingen.

Efter detta oväntade besök startade dagens cachingtur. Det skulle bli en bildag som började i mycket högt tempo där loggningstakten lång kring 100 burkar i timman, många burk och en hel del DUST. Därefter kom vi ut på sträckor som inte var fullt lika enkla, dessutom med en del saknade burkar. Men sådant löser man på PT:s i Nevada genom att lägga ut en ny burk!

Dustfara

Joy.se och Ingabo

Den sista biten blev en äventyrlig färd i bergen på riktigt smala grusvägar, med bergvägg på ena sidan och stup på andra.

Utsikt

Kvällen som avrundade dagen blev riktigt trevlig med besök på en Western-krog – Sherry’s Stage Stop, Restaurant & Saloon –  där det även bjöds på live-underhållning. Hans415 var där liksom flera andra geocachare!

Underhållning

Matbordet

Kocken och Hans415
Kocken och Hans415