Örnen är besegrad – inget lurt med det!

Ofta brukar jag skämta på bloggen den 1 april, men detta år var jag fullt upptagen med att leta burk i öknen och hade inte några lurigheter att presentera. Däremot kommer här en liten serie med bilder från den tredje och avslutande dagen med ökenvandring och loggning av burkar i geo-arten Örnen. Med reservation för att jag kan ha missat någon logg på cachesidorna, så vill jag hävda att vi var det första svenska team som lyckats att logga samtliga burkar i denna stora geo-art.

Top 4 Sweden - gänget som besegrade Örnen

Top 4 Sweden – gänget som besegrade Örnen

Denna första dag i april var det betydligt svalare än under tidigare vandringar i öknen. Under den tidiga förmiddagen var det knappt att temperaturen orkade över 0 grader! Resterande delen av dagen var det också svalt och blåsigt, det var så man önskade sig lite varmare kläder!

Upplysning

Buske

Klippa

I övrigt var området sig likt och likaså burkarna, alla låg i taggiga buskar och flera var svårt skadade och sköra på grund av UV strålningen. Det svala vädret gjorde att vi idag gick snabbare och snart var allt rensat och vi kunde njuta av lite burkmat innan dagens bilcachingrunda tog vid.

Hare

Snart är det påsk…

Staket

Bilcachingturen tog oss bland annat ned i en dalgång där det uppseendeväckande nog fanns lite vatten, annars en bristvara i denna trakt.

Flod

Det var åter en mycket framgångsrik cachingdag med flera hundra nya fynd i gps:en när vi återvände till Yerington Inn för lite vila inför nästa dags burkjakt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: