Burkar i långa rader

På självaste skärtorsdagen gav sig de fyra burkjägarna ut på jakt igen. Det var åter svalt, men soligt väder, så det gällde att att arbeta sig varm genom att jaga cacher. Vi åkte inte så långt utanför Yerington idag innan jakten började. Det var välbekant caching i dessa trakter på dammiga grusvägar som bitvis slingrade sig upp i bergen. Arbetspassen avlöste varandra och uppgift efter uppgift klarades ut.

Övergivet hus

Affär

Klippa

Märklig klippa

Förutom trailcacher togs även ett par virtuella som en liten bonus under dagen. Resultatet blev lite över 500 hittade burkar innan vi återvände till GC-basen för att klä om och gå ut för lite mat.

Vi återvände till samma plats som vi var på två dagar tidigare och fick åter ett fantastiskt trevligt bemötande. Vid två andra bord fanns lokala gäster som var minst sagt mycket nyfikna på varifrån vi kom och hur i hela fridens namn fyra svenskar hittat Yerrington!!

Vattenpost

Loggning

På språng