30 000 burkar är hittade!

Vissa dagar är lite extra betydelsefulla i cachingkalendern, idag var en sådan dag. Vi utgick på förmiddagen från vår cachingbas i Boulder city och åkte ut mot ”Eldorado” området. Där fortgick loggandet i gott tempo och vi kunde konstatera att resan så här långt genererat 6 200 hittade burkar, det betydde för min del att logg nummer 30 000 var signerad (stämplad), satte lite guldkant på tillvaron i öknen.

torado
Torado tar en paus.

Dagens naturupplevelse var när vi först träffade på en sköldpadda som låg vid en av burkarna, senare fick vi manövrera bilen runt en annan sköldpadda som långsamt, mycket långsamt tog sig över grusvägen.

Privat väg

Sköldpadda

Alla ville se sköldpaddan!
Alla ville se sköldpaddan!

Blommande öken

Vi var klara i ganska god tid denna dag och hade därmed en stor del av eftermiddagen/kvällen till förfogande. Tre av oss (Hallén, Joy.se och torado) valde då att åka in till Las Vegas för att jaga spöken!

Fantastiska Las Vegas

Hallén träffar en underlig figur.
Hallén träffar en underlig figur.

Egypten

Venedig

Här måste man väl åka upp?
Här måste man väl åka upp?
Det var en storslagen utsikt!
Det var en storslagen utsikt!

Efter besöket i tornet återvände vi till Boulder City och en sista natt där innan vi påbörjade resan mot norr.