Den sista mängdcachingdagen

Vi lämnade Boulder city med bilen full med packning för att få ytterligare några timmars mängd-burk-jakt innan resan skulle gå mot norr och hemfärd.

Begränsad

Vi fick några sträckor med rikligt med snabba burkar, men snart kom vi in i mer ”normala” cachingområden där jakten gick i långsammare tempo – ca 25-30 per timme…. Kanske ett tecken på att vi skulle vänja oss av med PT-tempot och bli lite mer normala – men går det?

Burkarna låg långt från vägen, skall man behöva ha det på detta viset...?
Burkarna låg långt från vägen, skall man behöva ha det på detta viset…?

Klippor

Landskap

Matpaus

träd

Här var det inte en micro...
Här var det inte en micro…
Tre gubbar vid en jättelik termometer - vad gör dom?
Tre gubbar vid en jättelik termometer – vad gör dom?

Efter lite över 200 hittade burkar så började vi åka mot nordväst och hamnade till slut i den lilla orten Barstow där vårt motell för natten intogs och burken utanför samma byggnad loggades. Vi passade även på att rengöra fordonet som nu var rejält dammigt, men inte lika illa som under förra resan. Denna gång var tvätten avklarad på under en timma, jämfört med fyra timmar efter förra resan.

Städning

Tvätt