Killerswede is back!

Liseberg

Göteborg visade sig från sin bästa sida, så som det skall vara en dag i början av juni – hårda vindar, gränsande till storm och rejält med regn. Ett väder passande för ett event utanför den stora kanindominerade nöjesparken!

Jag hade dröjt mig kvar lite längre än vanligt på arbetet denna dag och tog en stärkande promenad genom staden. Det är inte någon längre sträcka från kontoret men det hann ändå komma en del nederbörd. Väl på plats hittade jag Killerswede och Lanzon, snart anslöt även några till – den främsta geocachingeliten ansåg vi alla. En liten men trevlig skara burkletare började omedelbart dela TB:s och coins samt prata om burkar i när och fjärran. Tiden flög iväg med vinden och snart hade en halvtimma passerat och det fick bli cachinglinje 5 hem mot cachingbasen denna tisdag, ett event rikare!

Ett stort tack till Killerswede och alla deltagare för en fin avslutning på dagen!