Spångbergska fastigheten arkiverad

Spångbergska

En ganska lurig Hallén-burk har ”Spångbergska fastigheten” varit då den låg på en bakgård omgiven av universitetets lokaler. Det var inte helt lätt att hitta in till platsen, där låg faktiskt också min första cache ”The Hidden Corner” som publicerades i december 2004, men nu är det slut med burkarna på denna plats! Mitt kontor har sedan flera år varit flyttat och nu flyttar de sista av mina kollegor från huset. Det är därmed olämpligt med geo-trafik förbi fönstren då de nya invånarna troligen inte känner till geocaching.

Ett stort tack till alla er som besökt dessa burkar genom åren!

En liten förvarning kan jag också ge att Hallén-cachen ”Skylttrassel med Anita & Televinken” också är ”hotad” av arkivering, kan vara bra att känna till ifall ni sitter med lösningen men ännu inte besökt finalen!

Det finns eventuellt ytterligare burkar som kommer att arkiveras medan andra skall få översyn och kanske lite extra omvårdnad samt uppgradering. Bland annat tittar jag på möjligheten att förbättra serien Den långa färden. Tidigare låg dessa burkar ganska isolerade men nu har de fått sällskap av en trail, då kan det vara trevligt om besökarna får någon liten extra upplevelse vid besöken hos de riktigt gamla cacherna från 2002.