Göteborg – finns det burk där?

Goteborg

Finns det burk i Göteborg? Självklart! Men idag fick frågan extra aktualitet när det var cachen som bär stadens namn som skulle loggas ”Göteborg”. Så här dagen före midsommar lämnade jag kontoret lite tidigare för att besöka bibliotek och antikvariat, en farlig syssla då ryggsäcken brukar bli rejält tung efter en sådan runda! Ändå valde jag en liten omväg innan vandringen hem mot cachinbasen inleddes. Den 7:e juni publicerades nämligen en ny hebb-burk som legat och retat mig på enkelt gångavstånd från arbetet, idag skulle det rensas upp. Jag gick med bestämda steg mot cachen, fick avvakta någon minut då mugglare var i området, sedan sökte jag av något som såg ut att vara det ledtråden beskriver, men icke. Istället hade jag cachen rakt framför ögonen… inte mer än några sekunders fördröjning men lite lätt lurad blev jag ändå.

Därmed var dagens cachingtur avslutad och jag återvände till cachingbasen för att ladda upp inför lite helgcaching givetvis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: