I Marias hörna…

En ny burk mindre än 2 kilometer från cachingbasen publicerades under gårdagskvällen. Någon FTF-jakt eftersträvade jag inte men tänkte att det kunde bli en god början på semesterperioden att gå ut och logga denna under måndagen. En bit in på måndagsförmiddagen gick jag alltså iväg mot Sävedalens höjder och letade mig fram på de små villagatorna. Jag hade ett vagt minne av en lämplig passage in i grönområdet och det visade sig också stämma att den ledde till en ganska stor stig som förde mig mot burken.

Marishörna

Maria’s Corner” visade sig vara ett träd ute i skogen. Burken var dessutom av en modell som jag faktiskt inte sett förr, en amobox av plast, praktisk sak som jag skulle kunna tänka mig att använda till mina egna cacher ute i skogen. Jag kan förstå att cacheägaren använt sig av ett rejält cykellås för att kedja fast burken, det är lätt att bra burkar får ”fötter”.

Med denna logg var den planerade geocachingen denna dag avslutad, med en extra sväng in i Delsjöområdet blev det dryga 13 kilometers vandring denna oväntat vackra dag, man skulle nästan kunna tro att det är sommar!