Spårbar geocachingsång – jag tappar andan….

Mycket skall man se – för att inte säga höra – innan öronen trillar av! Någon stor musikälskare kännare är jag inte men det är svårt att föreställa sig att denna spårbara geocachingsång kommer att bli ihågkommen i världens musikhistoria. Själva filmen är dock lite humoristisk och det är väl tanken med musiken också, även om jag knappt kunde uthärda de två minuterna! Huvudsyftet är väl att sprida TB-numret och genom att jag nu visar den på denna blogg så får väl upphovspersonerna ytterligare uppmuntran, men det är en kalkylerad risk jag får ta….
[youtube:https://youtu.be/GpKpRxnxp8g%5D

2 kommentarer

    1. Så är det givetvis med det mesta som är spårbart, utom möjligen coins där numret är inristat i föremålet, men det är ju alltid numret som är spårbart, inte TB:n cacharen, bilen m.m…..

Kommentarer är stängda.