Geocachare som narkotikabekämpare

Planta

Idag skriver Nynäshamns Posten om en cannabisodling som påträffats i Käringboda naturreservat av två geocachare. Fyndet rapporterades till polisen och CO hade följt patrullen ut till platsen. Poliserna förstörde sedan cannabisodlingen. Det har hänt många gånger tidigare att vi burkletare hjälpt polisen med att hitta gömmor av stöldgods, vapen, försvunna fordon och ibland även narkotika. Det är alltid härligt att höra när geocachare lämnar ett bidrag till samhället och inte bara framställs som problem då statyer faller, bomber hittas, personer som avlider under skattjakt eller naturområden som påstås fara illa av burkjakten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: