Grävlingsmugglare också…

Gryt

Här bodde en cache – nu bor det en mugglargrävling här!

Min cache ”Björkekärr” placerades ut 2005 och har fått stå ut med mycket genom åren. Inledningsvis hade jag cachen bland stenar, men där försvann den ofta. Då flyttade jag den in i husgrunden, ett bra men för många ganska svårt gömställe har det visat sig. Dessvärre har det nu visat sig att mugglarnas långa nos har nått ända in under huset. Redexx skrev för en tid sedan denna oroväckande logg: ”Hittade ingen cache, men en arg grävling… Som tur var skrämde rovdjuret i mig in den i husgrunden igen. Ja, grävlingar kan vara farliga, men människor kan vara ännu farligare!” Idag besökte jag huset men undvek att sticka in handen i hålet då det kunde vara ovisst om det skulle bli plast eller grävling jag fick i näven!

Istället hängde jag upp en bison-cache några meter bort under taket, dit når väl inte grävlingen får jag hoppas. Men, troligen lär jag väl få problem med fladdermöss istället!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: