Congratulations!

Congratulations

Congratulations! You’ve completed each quest along the Geocaching Road Trip ’15 and earned the Road Trip Hero souvenir, meddelades det mig idag. Detta i och med att en Earth Cache loggats under gårdagens geocachingtur. Hamnade på plats #28,696, Ingabo lyckades, enligt egen utsago, komma bland de 5000 första att plocka hem full pott…

Jag tycker dessa ”belöningar” borde kallas vykort! Nu undrar jag hur högt priset för denna belöning verkligen blir, är det så att vi kommer att erbjudas att köpa en exklusive samling coins – det var vad som inträffade förra gången som en liknande utmaning annonserades via geocaching.com.

Vykort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: