Skeppsholmen Ohoj!

Även under lördagen inkräktade arbete delvis på cachingen, men i form av en rundtur i Nationalstadsparken. Innan den turen skulle börja hade jag dock möjligheten till en liten och väl avgränsad cachingtur. När frukosten på hotellet var avklarad gick jag med raska steg längs med Svevägen och siktet inställt på dagens första burk, ännu en earth cache ”Kolmårdsmarmor”. Denna gång slapp jag staket kring monumentet och kunde granska det, fotografera och därefter fortsätta min vandring.

Hallén till höger i bild...
Hallén till höger i bild…

Ganska snart nådde jag bron över till Skeppsholmen där. Det var cachen ”127/Skeppsholmen” som lockade mig. Vid den burken har jag varit förr men då hade jag ont om tid och fick avbryta, denna gång var det annorlunda. Jag tittade runt,under och över och undrade vad som egentligen pågick! Därefter läste jag på vad som fanns i beskrivning och i loggar – då insåg jag var jag skulle leta!

Var kan burken vara?
Var kan burken vara?

Nu återstod endast den sista traditionella burken på Skeppsholmen. Det skulle också visa sig vara en trevligt utformad cache som loggades under överinseende av en svan!

Inspektören Svan såg till att allt gick rätt till!
Inspektören Svan såg till att allt gick rätt till!

Med den loggen avklarad var det dags för dagens rundtur och därefter tågresan tillbaka till Göteborg under eftermiddagen.