En förmiddagsrunda kring universitetet

Efter frukost på hotell Björken drog jag ut på en liten förmiddagsrunda innan dagens konferensaktiviteter skulle börja. Jag tog först sikte på ”Umea2014 – Giesse” som låg invid ett av mugglarns boll-misshandels-områden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Plats för misshandel av runda bolldjur

Cachen hittades enkelt då inga elaka mugglare sprang omkring, alla mugglare verkade vara på två hjul där det var asfalt, därmed mycket skönt att avvika från dessa och bege sig ut i skogsmarken. Det fanns en liten skog omedelbart intill universitetsområdet och där trängde jag fram emot ”Forrest Hill” i dess cachebeskrivning ställdes frågan – en cache i skogen hur kul är det? Det är riktigt kul enligt Hallén!

En cache i skogen ÄR kul!

Detta fynd lockade mig att gå lite till bland träden och snart var jag framme vid ”Forrest Gump” där jag fick leta en liten stund innan den lilla burken ville uppenbara sig. Förmiddagspromenaden avslutades sedan inne i ett bostadsområde, där det var oväntat mugglarfritt, därmed kunde även cachen ”Sneaking behind the corner” få en Hallén signatur i remsan.

Nu var det hög tid att träda in i möteslokalerna för en lång men mycket givande konferensdag, men någon mer caching gick det inte att få tid till.