Skräcken i skogen

Vi går nu in i en skräckinjagande helg, även för oss som inte åker på FAD detta år. Man vet helt enkelt inte vilka skräckupplevelser som väntar vid burkarna, det mest oväntade kan hända. Under en mindre fredagsvandring bestämde jag mig för att besöka cachen ”Halloween” – vad skulle vänta där? Jag gick iväg från cachingbasen långt innan solen gått upp och tog mig på välbekanta stigar och gator fram mot burken. Ljuset började leta sig ned mellan träden när jag inledde sökandet men det krävdes ändå ficklampa för att kunna hitta burken, den tycktes gilla att bo på en mörk plats. Det visade sig vara en ganska sympatisk pumpgubbe som grinade mot mig, han hade inget emot att jag skruvade av en bit av honom för att nå loggremsan. Därmed var burkjakten avslutad för denna dag – dags att gå hem till cachingbasen och planera för nya ”stordåd”.

pumpgubbe