Skräcken i skogen

Vi går nu in i en skräckinjagande helg, även för oss som inte åker på FAD detta år. Man vet helt enkelt inte vilka skräckupplevelser som väntar vid burkarna, det mest oväntade kan hända. Under en mindre fredagsvandring bestämde jag mig för att besöka cachen ”Halloween” – vad skulle vänta där? Jag gick iväg från cachingbasen långt innan solen gått upp och tog mig på välbekanta stigar och gator fram mot burken. Ljuset började leta sig ned mellan träden när jag inledde sökandet men det krävdes ändå ficklampa för att kunna hitta burken, den tycktes gilla att bo på en mörk plats. Det visade sig vara en ganska sympatisk pumpgubbe som grinade mot mig, han hade inget emot att jag skruvade av en bit av honom för att nå loggremsan. Därmed var burkjakten avslutad för denna dag – dags att gå hem till cachingbasen och planera för nya ”stordåd”.

pumpgubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: