En liten fredagsburk

En burk är aldrig fel och en liten fredagsburk måste ses som helt rätt! Mulet och lite dimma förmörkade dagen, men så skall det väl vara den 6:e november. Dock hoppades jag på ett bättre öde än det som drabbade Gustav för nära fyra århundraden sedan när jag vågade mig ut på gatorna för att söka mig mot en burk som publicerades i tisdags, inte långt från cachingbasen.

Nollpunkt

Det var ganska lugnt och stilla i bostadsområdet, bara några enstaka mugglare var ute. Jag trodde först på fel typ av gömma men när jag ändrade fokus lite och nivå dessutom så kunde jag snart lokalisera ”Leia’s cache 0” och med ett medhavt verktyg så fick jag även fram burken ur sitt gömställe.

Liten burk

Efter lite inhandlande av drivmedel för cachingturer (mat alltså) gick vandringen tillbaka mot cachingbasen där jag utanför min dörr påträffade rep som ledde ut genom fönstret och utanför klättrade en mugglare och vid fönstret i trappuppgången stod en annan mugglare på och hjälpte till…. trodde först att det var någon fräck typ som försökte fästa en T5:a rakt utanför min cachingbas, men det visade sig bara vara några fasad-jobbar-mugglare som var i farten.