Från underhåll till absolut ingenting alls

Idag skulle det bli en burkdag som började i hemtrakten med lite underhåll och avslutade i ingenting alls…

Vi får ta detta från början, så som sig bör! Två burkar låg på listan ”renoveringsobjekt”. Min myst ”FTF?!?” hade jag försummat länge nu, men idag fick den ett besök och en uppgradering som var välbehövlig. Från denna hemlighetsfulla plats gick jag vidare till ”Fräntorpsgrottan”, där fanns flera DNF:loggar och i går kom ett hotfullt reviewer meddelande om att den måste åtgärdas. Då den är svår att hitta brukar det bli många DNF:er så jag hade inte reagerat tidigare. Men idag fick även den burken ett besök. Tyvärr visade det sig att cachen var borta så reservburken jag hade i ryggsäcken fick komma till användning.

Fräntorpsgrottan

Är detta mugglarens grinande ansikte vi ser...?
Är detta mugglarens grinande ansikte vi ser…?

Båda problemburkarna var därmed avklarade, inget mer underhållsarbete, så jag återvände till cachingbasen. Det första mail som kommer när jag återvänt inomhus är en Needs Maintenance logg på ”SKF Svenska kullagerfabriken, Hist Fab #2” – suck. Det arbetet får dock vänta till en annan dag.

Förutom ett ihärdigt plingande i telefonen som annonserade nya cacher så var det mesta lugnt under dagen. Det var först efter solnedgången som jag gav mig ut på nytt, hade en känsla av att det inte skulle hända något alls…

Men tänk så fel man kan ha, när jag klivit av den 5:e cachinglinjen, passerat gatan och tagit mig till ett mörkt hörn så började det hända saker.

EO är i farten.
EO är i farten.

Eventet ”Om absolut ingenting alls” hade börjat och från alla håll kom burkjägare smygande. Från matstället intill kom det då och då ut mugglare som helt klart granskat avgrunden i en flaska lite väl ingående och ville veta vad vi höll på med, ett hopplöst företag att förklara! Som alltid när burkjägare träffas så finns det oändligt mycket att säga om caching – härligt!

Evetn

Event

Event

Ljus

Jag hade inte tänkt att stanna så länge, men nog blev det nästan en timma som jag var kvar och bytte erfarenheter kring plastburkar och resor. Det blev alltså en mycket trevlig kväll och en god avslutning på helgen.