Hemfärd – men först en till

Måndag förmiddag lämnade vi campingen utanför Rom och gav oss ut på de sista timmarnas caching innan det var dags att flyga tillbaka till våra respektive cachingbaser. Vi inledde med en löst myst, men det tog mycket lång tid att ta sig fram genom trafiken under morgonrusningen i Rom, vi insåg snart att det var bättre att åka ut från staden och leta burkar närmare kusten i Ostiatrakten. Med tanke på ressällskapet så var det inte meningsfullt att föreslå ett besök i Ostia Anica, nästa outhärdligt att se det gamla stadsområdet genom bilfönstret utan att ha tillfälle att gå in och besöka platsen.

Ilskna fåglar
Ilskna fåglar

Bro

Det första området vi besökte slutade enbart med dnf:er, men så kom vi fram till kusten och där gick det bättre med början under en bro (se bilden ovan).

Ingabo leker i parken....
Ingabo leker i parken….

Blommor

Hittad
Det här är väl ändå inte burken?

Sista burken i Italien under detta besök blev ”FCO TB Hotel” vid flygplatsen. Vi kom dessutom igenom säkerhetskontrollen utan några större problem, hittade rätt flyg denna gång och hade inte någon större försening i resan hem, trots rejäl motvind!