På vägen till Anna loggade jag en burk

Idag gav jag mig ut på en riktigt kort geocachingtur, över till Hisingen för att gå på vägen till Anna. Jag vet inte vem Anna är, var hon bor eller något annat om Anna men vad gör det, vi geocachare är ju vana vid att ge oss i kast med det okända och oväntade. Efter att jag klivit av cachinglinje 18 styrde jag, föga förvånande, snabbt stegen mot ”På vägen till Anna”. Där möttes jag först av en tomtegubbe sedan en bit bort av en liten nanocache.

God Jul!
God Jul!
Där borta skall det finnas en nano...
Där borta skall det finnas en nano…

Det ihärdiga duggregnet höll mugglarna borta från gångvägarna så jag fick en första enkel logg och kunde ställa in gps:en mot nästa mål ”På vägen till Anna#5”. Där fick jag leta runt en stund innan jag övergav det felaktiga ”objektet” och gav mig på det rätta – av någon märklig anledning brukar det gå lättare att hitta burken då!

Var är Anna?
Var är Anna?

Efter ettan och femman gick jag nu mot fyran i serien. Den tog inte lång stund att hitta, vilket var bra då man troligen lätt kan få publik innanför fönstren på dagiset som ligger på andra sidan vägen.

Anna4

Dagens sista burk blev ”På vägen till Anna#3”, även den en lätt burk som jag nästan kunde plocka i farten.

Var kan burken vara tro?
Var kan burken vara tro?

Det finns även en nummer 2 i serien men den har varit tillfälligt stängd sedan sommaren och hotas nu av arkivering! Den brydde jag mig inte om att leta efter utan tog cachingbussen tillbaka in mot centrum. Anna? Henne såg jag inte till under turen!

En kort promenad denna regniga fredag men ändå fyra snabba burkar hittade, det förgyller den mörkaste novemberdag!