Några burkar i Kärra

Det ihärdiga regnandet såg ut att dra bort så jag vågade mig på en färd ut i vår burkfyllda värld. Idag kombinerades en momsbefriad busslinje med en feminin för att nå målet (skulle kunna fungera som inledningen på en myst!) Jag inledde jakten vid ”Smedlyckan” som hittades snabbt bara en barnvagnsrullande mugglare försvunnit.

Dags att börja dagens jakt!
Dags att börja dagens jakt!
Burkmat är gott!
Mums….! Burkmat är gott!

Lite längre fram hägrade en mini-PT men först vek jag av från den breda vägen och in på den smala för att få loggat ”Uffish”, därefter kunde jag gå till starten på ”Bongiish Trail”, men liksom alla de senaste besökarna hittade jag aldrig den första burken i serien.

I PET rörens land.
I PET rörens land.

Det blev en fin promenad utmed den glest trafikerade vägen hela vägen bort till nummer 13 i serien. Tyvärr drog jag på mig ett par DNF:er utmed vandringen, men sånt får man givetvis räkna med under en tur.

När sista burken i serien var loggad gick jag genom Svankällanområdet, där inne gav jag mig på att försöka nå fram till ytterligare en burk men efter allt regnande så behövdes det bättre skodon än vad jag hade på fötterna denna dag. Kanske inte så förvånande då det faktiskt är en våtmarkspark.

Svankälla

Vägen tillbaka mot bussen skulle dock bjuda på ytterligare två hittade burkar. ”G-skogen” hittades efter en stunds letande, men den var rejält blöt.

Rejält blöt burk, G-skogen.
Rejält blöt burk, G-skogen.

Sista burken för dagen ”Uffish #2” hittades djupt ned i en rot, blev rejält smutsig, det var då härligt att det fanns forsande vatten i närheten där den gamla kvarnen legat.

14 loggar rikare och med 12 kilometers vandring i benen kunde jag återvända hem mot cachingbasen och smida nya planer!