Gustavsvägen i adventstid

Hur skall en geocachare fira andra advent? Genom att logga en burk naturligtvis! Efter gårdagens synnerligen blöta heldags tur blev det idag en mini-geocaching-runda omfattande endast en enda burk. Att hålla närområdet någorlunda städat är en dygd och då det sedan den 16:e november funnits en ologgad burk mindre än 2 kilometer från cachingbasen så krävdes det idag handling. En bit in på förmiddagen lämnade jag cachingbasen och gick med raska steg mot den nya burken ”Gustavsvägen”.

Gustavsvägen

Då det är ganska rejäla stigningar både dit och hem så var detta ett utmärkt sätt att kombinera burkjakt med lite pulshöjande aktivitet. När jag närmade mig rätt gata läste jag hinten, därefter kunde gps:en glida ned i fickan och det var bara att gå fram och logga burken. Mugglarna verkade alla sitta inne och se på TV, rätt typ av aktivitet för varelser som lever i mörker och okunskap! Nöjd med denna logg fortsatte jag hem mot cachingbasen medan det ännu var uppehåll. Söndagseftermiddagen skulle ägnas åt lite förberedelser inför nästa veckas event:

Du har väl anmält dig till Julevent i Göteborg 2015?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: