Hallén skiljer sig icke!

Skilsmässa kommer inte på tal, det är helt enkelt otänkbart, man kan inte skiljas från geocaching – det går bara inte. Detta var min självklara grundtes när jag tog en för mig ovanlig cachinglinje – 311 – ut mot det stora varuhuset med alla monterbara prylar idag på förmiddagen. Jag anlände i samma ögonblick som varuhuset slog upp sina portar, men jag gick mot en hög stolpe och cachen ”SKILSMÄSSOVARUHUSETdär jag gick ett halvt varv innan burken var funnen. Liksom så många andra som loggar denna minns jag mitt förra besök vid samma stolpe den nuvarande cachens förfader….

Efter framgångsrik loggning blev det ett besök inne på varuhuset för att inhandla en mindre monteringsbar möbelprodukt som sedan fick följa med på bussresan tillbaka hem till cachingbasen. Mer dramatiska äventyr än så blev det inte denna gråmulna fredag.