Det sista eventet

Så var det då dags för det sista, absolut sista eventet år 2015! Drygt kvart i elva var jag på plats utanför Lejonet & Björnen, först av alla i väntan på ”Ring ut det gamla…”. Men jag behövde inte vänta många minuter innan det kom burkletare från alla håll (utom från kloakerna)… Det blev en rejäl folksamling utanför lokalen som väntade på Snafas, när han kom och öppnade eventet kastades sig nästan gruppen över honom för att få tag på loggboken. Så snart formaliteten med loggning var avklarad gick jag in för att få mig lite glass, man kan behöva kyla ned sig så här på nyåret.

Snafas

Event

Det kom kring 50 personer så det borde ha blivit en ganska bra förmiddag för glassförsäljarna!

Eventdeltagare

Inne och ute

Kö

Efter en halvtimmas burkpratande och glassätande – där en mycket nöjd hebb fick en bild på Hallén glasskeden i munnen (lär väl dyka upp under någon braskande skandalrubrik på en annan blogg inom en nära framtid misstänker jag!) – fick det vara bra för i år och vi önskade varandra ett gott geocachingslut på 2015 och samma önskan riktas till alla er läsare som inte var med på eventet!

Tack för i år och Gott Slut på 2015 – vi ses vid en burk redan nästa år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: