Gott Nytt Geocachingår!

Ett riktigt Gott Nytt Geocachingår önskas alla läsare av denna blogg! Vi börjar det nya året med en liten tillbakablick på året som gått. WordPress jämför i sin årliga sammanställning av statistiken för bloggen antalet besök med platserna på operan i Sydney:

”Konsertsalen på Sydney-operan rymmer 2 700 personer. Den här bloggen besöktes cirka 27 000 gånger under 2015. Om den hade varit en konsert på Sidney-operan skulle det ta cirka 10 utsålda föreställningar för att lika många personer skulle få se den. Dagen med mest trafik detta är var april 19 med 416 visningar.”

Jag vill tacka er alla för detta fina geocachingår och hoppas att ni fortsätter att besöka ”Halléns Geocachingäventyr” även under 2016, det finns många nya äventyr som väntar! Ett bildspel från året som gått blir årets sammanfattning av de senaste tolv månadernas burkjakt, om du vill läsa mer om någon speciell händelse finns både arkiv och sökmotor här på bloggen!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Under året har fyra nya länder besökts och på geocachingvärldskartan finns nu 47 länder markerade, det är inte otänkbart att fler är inplanerade under nästa år!

worldmapGC

Antalet hittade cacher under 2015 var större än något tidigare år (8624), det blir svårt (men kanske inte omöjligt) att överträffa.

Hittade