På after-work-caching till Stenpiren

Den 9:e januari var det dags för ännu en ny burk i centrala Göteborg, vid Stenpirens nya resecentrum. När burken publicerades var jag ute på andra aktiviteter och under den gångna veckan blev det aldrig tillfälle att städa, men idag fanns det lite utrymme att ge sig ut på jakt efter arbetsdagens slut.

Den nya sträckningen av spårvägen har försämrat för mig så den nya hållplatsen tillhör inte mina favoriter! Ändå gick jag med bestämda steg ned mot vattnet och rundade det stora området där byggaktivitet ännu pågick och var sedan på plats vid ett misstänkt objekt. Där satt också något som helt klart var en cache. När det blev en lucka i den rejält stora mugglarströmmen slog jag till och plockade burken. Efter signering var det åter lite väntan innan den kunde återplaceras, här gällde det att ha ögon i nacken, öronen, fötterna och några ytterligare kroppsdelar….!

Nöjd med denna lilla måndagslogg gick jag genom staden för liten inhandlande av geolivsmedel och därefter hem till geocachingbasen.