Det finns en burk någonstans i parken

Någonstans i denna park skall det finnas en burk (som Hallén inte loggat). Undrar var den kan gömma sig? Nu har vi haft en superhöst som övergått i superstorm med tilltagande superkyla som drog fram tillsammans med supersnön, nu väntar vi dessutom på supervärmen, undrar om det idag kan bli en logg på en supermulti eller får jag helt enkelt nöja mig med att hitta en final någonstans i parken?

Var är burken

Jag började vandringen i den snötäckta parken och kom snart till den första ledtråden, där all information var klädsamt insnöad. Tur då att jag redan visste svaret på frågorna!

Insönad

På vägen såg jag ett superevent av andliga mugglare…

Ett andligt event!
Ett andligt event!
Men för fjäderfäeliten fanns ett eget litet hål i isen!
Men för fjäderfäeliten fanns ett eget litet hål i isen!

Slutligen nådde jag fram till ledtråd nummer två där jag ville få min misstanke om svaret bekräftad innan jag gick vidare. När detta var kontrollerat tog jag mig över de snötäckta gräsmattorna fram mot finalen. Ännu hade det inte dykt upp några stora skaror mugglare så jag kunde lätt söka av området och få säkrat min logg även på denna multi. Under min tur i parken fick jag dessutom inhämtat information som skall leda fram till loggning av en eller snarare ett par mystar i framtiden, men det kanske blir ett after-work-caching projekt.

Efter denna enda logg återvände jag hem mot cachingbasen för lite planläggning inför kommande cachingturer!