Änggården har försvunnit!

Än finns det liv i Hallén även om det har varit tyst på geocaching-äventyrs-fronten lite väl länge nu. Anledningen till tystnaden var att någon elakartad mugglare smittade Hallén med en sjukdom som effektivt hindrade all burkjakt under den gångna helgen. Dessa eländiga mugglare, dom skall då alltid förpesta tillvaron!

Men som ni vet så förgås varken ont krut eller Hallén så lätt, nu är jag tillbaka och börjar värma upp igen inför nya burkletar turer. Uppvärmningen denna dag bestod i att jag hade fått ett larm om att Änggården hade försvunnit…. Det krävde ett besök i Botaniska trädgården efter arbetsdagens slut. Väl på plats kunde jag konstatera att Änggårdens gamla huvudbyggnad stod kvar, men att burken vid bron var borta. Givetvis hade jag en ny burk i ryggsäcken och skadan kunde repareras. Härligt att hålla i plast igen och att åter få besöka denna fina historiska miljö – det finns hopp om att återvända till geocachinglivet!

Vitsippsdalen

1 kommentar

Kommentarer är stängda.