En kvällstur i Gatwickområdet

Flyget lyfte från Göteborg strax efter 18 och styrde västerut mot Gatwickflygplatsen söder om London. Detta var första steget på en liten utflykt ut i världen tillsammans med ett mystiskt gäng burkletare som här visade upp sig utanför gaten.

Från vänster; Ingabo, Sisjötrollen, torado och TMR68 - bakom kameran står Hallén.

Från vänster; Ingabo, Sisjötrollen, torado och TMR68 – bakom kameran står Hallén.

Vid ankomsten till England gick vi till våra två olika boenden, Ingabo och torado bodde en halvtimmas promenad bort medan vi övriga bodde vid själva flygplatsen. Efter att packningen var avlämnad gick vi ut på en gemensam cachingtur i närområdet. Första loggade burk blev ”Captains LogII” därefter gav vi oss på multin ”Church Micro 16…Horley”.

Loggning

Efter framgångsrik loggning av denna gick gänget mot den traditionella burken ”Poppies on Parade ‘Horley‘” som var snabbt funnen – det är effektivt att vara fem som letar! Lika lätt gick det att finna ”LHoS 8 – Horley & District Cottage Hospital”. Kvällen avrundades sedan med ännu en multi ”Church Micro 3493…Horley – Baptist”.

Nu var det dags för middag på en indisk restaurang och därefter i säng för att vara pigga och utvilade inför morgondagens flygresa – vart är vi på väg?

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: