Till minne av Lanzon

En av Göteborgs cachingprofiler har gått ur tiden. Lanzon började med geocaching 18 december 2009 och loggade sina sista burkar 13 februari 2016. Han höll länge på med att pocka en burk om dagen (Longest Streak 1436 consecutive days with finds from 30/Mar/2011 to 04/Mar/2015) men tvingades på grund av sjukdom sluta med det dagliga burkletandet i mars 2015, nu ett år senare finns han alltså inte längre bland oss.

Passa på att besöka hans fina burkar, till exempel ”Lanzon Area” & ”Lanzon Area 2” eller några av hans luriga mystar, kanske blir burkarna adopterade men risken är givetvis stor att de kommer att försvinna.

Han var alltid lika trevlig att träffa på event eller ute vid en cache, och mitt sista möte med Lanzon blev under årets första event …. och ring in det nya!

15 november 2015 höll Lanzon event nära sin cachingbas i Gårda.
15 november 2015 höll Lanzon ett kvällsevent nära sin cachingbas i Gårda.

 

2 kommentarer

  1. Konstigt! Besökte en av de burkarna, ”Lanzom arena” igår efter en Johannebergstur. Visste inte. Jag kan adoptera denna om ingen annan vill.
    Jag ryser!!!

Kommentarer är stängda.