Geocaching Hall of Fame 2016 – till Hallén!

Eventlokalen
Eventlokalen

Efter många timmars vandring i Linköping var det skönt att nå fram till eventlokalen. Jag anlände strax efter att årsmötet i föreningen var avslutat och tog plats vid ett av borden. Efterhand började lokalen fyllas med förväntansfulle geocachare.

Androsen & lillfiluren öppnade eventet,
Androsen & lillfiluren öppnade eventet

Eventet ”Geocaching Hall of Fame 2016” inleddes med lite lekar. Den första utmaningen var att känna igen geoarts runt om i världen. Det var faktiskt inte helt lätt att känna igen en figur när burkarna slumpvis dök upp på skärmen, inte ens om när man besökt och loggat några av figurerna!

En geoart - men vilken?
En geoart – men vilken?

Eventlokal

Nästa moment blev att stapla filmburkar på varandra. Det är inte helt enkelt att forma 50 burkar till ett torn, men mitt lag lyckades gå vidare till finalen – där föll vi platt….

Filmburkar

Burk på burk

Behöver jag säga att det skedde under tidspress?
Behöver jag säga att det skedde under tidspress?

När lekarna var avklarade fick vi mat och därefter började själva prisutdelningen, de fina medaljerna som utdelas till personer som på olika sätt gjort insatser för geocachingen. Anledningen till att jag var med på eventet var att en av medaljerna snart skulle hänga kring min hals, med motiveringen:
HallénFör sina insatser som bloggare om geocaching
Hallén började geocacha redan 2004 och har idag hunnit logga en bit över 30000 cacher. Många av äventyren han varit med om har han beskrivit på sin blog, hallensgeocachingaventyr.com.

Det är verkligen mycket trevligt att få detta pris och det är faktiskt en utmärkelse även till er läsare. Det är ni som gör att det är ett nöje att fortsätta blogga om geocachingäventyr – så ni får del av stjärnglansen!

Halloffame

Övriga pristagare var:

Toa NorikFör sina insatser som reviewer
Toa Norik är en av våra mest erfarna reviewers som varje år brukar toppa ligan över flest publicerade cacher i landet.

ColandFör gediget arbete med sina Earth Cacher
Coland är ung, och har bara cachat i c:a 1.5 år, men är redan ohotad etta på listan över flest publicerade earthcacher med sina 29st. Han inspirerar oss andra att både logga och lägga ut earthcacher.

Yngve MyrslokFör sin omtalade cache ”Kundvagnsrace
Den här cachen har gett många något att roa sig med när deras andra halvor har ängnat sig åt att shoppa på det närliggande varuhuset. En kreativ lösning som gett upphov till några avknoppningar.

De 3 bockarna bruse (Lord of Hog, Linda&staffan & Bergoberg) – För otrolig kvalitet och hantverk på sina 3 gömmor
D3 Bockarna Bruse har sitt säte i Mariestad och hade deras cacher funnits i någon av de större städerna så hade var och en av dem nog varit kandidater till de cacher som haft högst favoritpoäng i landet! Var och en av dem är en upplevelse av skapande hantverk och idéer som måste upplevas helt enkelt!

Team Telge (Wellner, drpeel, 10cent, LadyBC, B.O.M & Qabang) – För att ha ritat Ragnhildgeocachingkartan (geoart)
Inte sveriges första, men definitivt sveriges största geoart. I tuff terräng publicerades sveriges största geoart i samband med Nationaldagseventet i Södertälje/Mölnbo. Det är fortfarande ingen som loggat samtliga 214 cacher i konstverket. Se toplistan

Faceless_AngelFör grafisk och storymässig kreativitet
Faceless_Angel är en profil i cachingmeckat Sundsvall där grupperna tävlar om att bräcka varandra i kreativitet. Behöver man säga så mycker mer än att nämna cacher som ”SE7EN” (88FP/86%), ”Kodnamn: Röd gryning” (131FP/88%) och ”28 DAGAR SENARE” (34FP/87%)?

Yngve Myrslok får en utmärkelse för att han satt myror i huvudet på många i Ullared!
Yngve Myrslok får en utmärkelse för att han satt myror i huvudet på många i Ullared!
Coland
Coland får medalj för sitt arbete med Earth Cacher.
Skumma och ljusskygga typer....
Skumma och ljusskygga typer….

 

2 kommentarer

  1. Grattis till din utmärkelse ! ja det är verkligen roligt att få följa dig på dina färder kors o tvärs i världen i jakt på burkar

Kommentarer är stängda.