Carina & Lasse mars månads geocachare!

Varje månad utser HQ ”månadens geocachare”, den 13:e april avslöjades det att mars månads geocachare kommer från Skåne, Carina & Lasse. Dom har geocachat sedan 2011 och har i skrivande stund loggat 8,664 burkar, men det är inte det som motiverat utnämningen utan deras utplacerade cacher som vid utnämnandet till denna hederstitel samlat 4838 favoritpoäng. Det är numera populärt att jaga burkar som har många favoritpoäng, men för att det skall vara en meningsfull sysselsättning krävs det att några också lägger ut bra och genomtänkte cacher och det är vad Carina & Lasse gör – ett stort grattis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: