Kronhusbodarna

I går kväll publicerades en ny burk mitt i den mest centrala delen av centrala Göteborg – Kronhusbodarna. Det är ingen mindre än hebb som varit igång och återbefolkat platsen sedan den förra burken på platsen blivit arkiverad. Om burken hade kommit under ett av hembygdsförbundets styrelsemöten hade jag inte haft många steg till denna nya cache, men så blev det inte utan jag fick nöja mig med att ta den första av cachinglinjer till Brunnsparken under inledningen av tisdag förmiddag och vid 6.30 var burken både hittad och loggad. En riktigt snygg cachelösning som smälter väl in i omgivningen utan att (förhoppningsvis) mugglarna märker något!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: