På Midsommarevent

Tre skåningar hade valt att fira midsommar genom att jaga burk utmed Västkusten och startade dagen med ett Midsommarevent ”Midsommar-Event” utanför sitt vandrarhem inte långt från Slottsskogen. Detta skulle bli dagens enda logg så det gällde att utnyttja att eventet låg några kilometer bort från cachingbasen – det var alltså vandring som gällde. Jag tog inte den genaste vägen då jag passade på att utföra underhåll på min egen cache ”Natursalen i Skatås”, de två senaste besökarna hade inte hittat den så det var dags för CO att göra ett besök. Den trista sanningen var att burken var mugglad av någon illvillig mugglartyp, men man kan inte låta den mörka sidan segra så jag hade en ny burk med mig så nu är cachen aktiv igen.

Dryga 25 minuter innan eventstart kl 9 hade jag avverkat 8,5 kilometers vandring och var framme vid eventplatsen. Där påträffades Syrinx11 utanför vandrarhemmet, lite förvånad över min tidiga ankomst. Men det gjorde inte något att vänta lite då vädret var varmt, för att inte säga fuktigt denna förmiddag. Snart anslöt även de övriga arrangörerna Vårdagg och Stargirl70. Ytterligare några minuter senare kom även några ytterligare deltagare.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi blev till slut ett tiotal personer på eventplatsen, inte illa för att vara midsommaraftonens förmiddag och staden i övrigt var minst sagt ödslig – men det är oftast bara bra för en burkjägare!

Midsommarevent

Efter en dryg halvtimmas burkpratande började deltagarna ge sig av och även arrangörerna verkade sugna på att börja med dagens uppdrag som skulle föra dem mot Borås (regnsäkert?) Även jag gick bort mot spårvagnarna vid Linnéplatsen och började rulla hem mot cachingbasen. Men innan vagnen hann anlända observerade jag ett känt ansikte som höll på med första steget i….

Steg1

 

1 kommentar

Kommentarer är stängda.