En burk till innan avfärd

Efter en god frukost på mitt hotell tog jag ryggsäck och bag i hand och gick iväg mot den stora flygplatsen. På vägen dit låg ytterligare en burk som jag passerat under gårdagen men inte loggat då det var en person som rullade ut en matta vid platsen och lade sig ned på knä – jag säger bara – mugglare. Men onsdag förmiddag var här still och jag kunde en kort stund ställa i från mig packningen och logga burken ”Pluto (Tegneserie #13)”.

Packning

Några hundra meter bort låg nu avgångshallen och jag var snabbt framme vid incheckningsdisken och jag överlämnade mitt pass – till lika biljett – och kvinnan på andra sidan tog fram min e-biljett och tittade förvånat på destinationen, XXXX var ligger det? Följt av frågan: har du visum? Självklart svarade jag och visade sidan 16 i passet.

Nu vet hon var XXXX ligger och i nästa inlägg på Halléns Geocachingäventyr får även du veta mitt resmål!