Dags för en ny GPS?

Garmin har släppt Oregon 700 serien och den verkar lovande, inte minst att det går att ansluta gps:en till Wi-Fi och Bluetooth. På det internationella geocachingforumet skrivs det en del om den nya gps:en (se denna länk). På det svenska forumet finns ännu bara några få kommentarer (se denna länk). Möjligheten att ladda ned nya cacher eller att uppdatera cachedata till gps:en via mobilen låter lockande. Likaså funktionen med väderradar och väderprognoser direkt i gps:en, det skulle vara användbart när man är ute på geocachingvandring! Jag länkar här två youtube filmer, den första från ”Garmin”, den andra från ”GPS Training”.

 

1 kommentar

  1. Ja det var på tiden att det kommer ut en gps med (åtminstone påstådd) fungerande antenn. Tråkigt bara att man skall behöva köpa den den till fullpris och inte kunna byta in den helt värdelösa Oregon 600 mot en 700 mot en prismellanskillnad.
    Jag har hittat en försäljare som tar circa 4300 inkl frakt för en 700 så om någon läsare är intresserad så utnyttjar jag Pers blogg som en liten reklampelare också 😉

Kommentarer är stängda.