Alla är på väg till FAD

Fredagen den 4:e november tycktes det som om alla Göteborgs geocachare var på väg till Mega Sweden FAD 2016. När jag först anlände till detta förevent nära centralstationen i Göteborg så var det inte en burkletare synlig, hade det usla vädret skrämt bort denna annars så tappra skara? Så var det givetvis inte, en efter en dök jägarna upp vid nollpunkten och vi fick ett trevligt om än något blött event.

Större delen av besökarna på eventet skulle åka med hyrda minibussar till Linköping, jag höll mig dock till järnvägen och klev på första klassavdelningen på snabbtåget mot Katrineholm, därifrån skulle färden gå vidare med ett något enklare tåg till eventstaden Linköping.

Blöta och något frusna eventdeltagare - men förväntansfulla!
Blöta och något frusna eventdeltagare – men förväntansfulla!