Ugglor i mossen vid Stans väg

Idag samlades team HIJT (Hallén, Ingabo, Jsson och TMR68) helt kort på förmiddagen för att se på cachen My hood, men det projektet föll platt till marken då ingen av oss ville klättra upp i trädet. Det blev istället ett långt samtal om våra omfattande resplaner åt olika håll i världen och vi avrundade med att konstatera att vi lär ses igen till midsommar nästa år (kanske en lätt överdrift, men inte långt ifrån). Vi skulle alla åt olika håll denna dag också och jag valde att fortsätta dagens vandring ut i Delsjöskogen i riktning mot de nya burkar som publicerats vid Stans väg och Ugglemossen.

Stans väg - en bekant led genom skogen.
Stans väg – en bekant led genom skogen.

Dagens första loggade cache skulle bli ”Stans väg – Avstickare ”Förlorade”. Jag snurrade runt omkring träden utan att hitta något förlorat. Kanske ett varv  kring granen – minsann det gick ju som en dans!

Se upp för får....
Se upp för får….

En liten bit bort, mycket nära golfbanan väntade ”Stans väg – Avstickare björkarna”, det var en burk av traditionell PT modell som gick snabbt att leta fram. Efter en blick på kartan kunde jag konstatera att nästa mål ”Ugglemossen runt- Avstickare ”Hemligt” låg på andra sidan golfbanans område. Det var inte några spelare ute så jag kunde lätt passera de ”farliga” gräsmattorna med mystiska flaggor och gå mot den hägrande burken och avslöja dess hemlighet, det var nödvändigt.

Hemligt

Därmed var dagens burkjakt avslutad. Det blev bott tre hittade burkar men en mycket fin promenad på 15 kilometer i soligt och riktigt varmt decemberväder! Dags att återvända till geocachingbasen och planera vidare för nästa söndags event: Julevent i Göteborg 2016 – du har väl anmält dig?