I trinislas land

Det har varit på tok för få burkar den senaste tiden, idag skulle det åtminstone kunna bli två stycken enligt min plan när jag gav mig ut i Delsjöskogen för att gå mot trinislas land. Bitvis var det snö, bitvis lera och bitvis både ock under vandringen denna dag, vädret kan helt enkelt inte bestämma sig utan växlar årstid några gånger per dygn. Efter några kilometers vandring nådde jag dagens första mål ”Väggen” och kunde konstatera att Jsson hade skrivit en DNF här förra veckan – undrar om den finns kvar? Jo, det gjorde den, hittades snabbt dessutom! Något man alltid blir lika glad av att se när man skrivit en DNF och nästa person hittar ”snabbt och lätt”, men vi skriver väl våra loggar för att sprida glädje?

I skogen inte långt från cachen fanns dessa lämningar av stenhuggarnas verksamhet i området.
I skogen inte långt från cachen fanns dessa lämningar av stenhuggarnas verksamhet i området.

Det var nu inte ens tvåhundra meter till nästa cache ”Kvist” som var snabbt funnen och som plockades med hjälp av ett redskap som fanns i ryggsäcken.

Skog

Genom den fina skogen fortsatte jag nu bort mot Delsjökärr och vidare en sväng till ”Trinislas utmaninga – #10 Lager på lager” men inte heller denna gång lyckades jag med den utmaningen, börjar bli lite irriterad…… Det blev istället till att gå genom skogen bort till min och grodan & fiabus cache ”Ulvekula trading center” för att lämna av två TB:s som jag haft i ryggsäcken lite för lång tid. Nu blev den uppgiften utförd och jag kunde vandra tillbaka mot cachingbasen. Totalt 16 kilometers vandring idag för två hittade burkar.

Lilla Delsjön