Resebyrå satsar på geocaching

Det kommer att finnas goda möjligheter till intressanta resmål framöver om BIG Travel håller fast vid sin nya satsning på geocachingresor! Detta budskap har spridits som en löpeld på sociala media, men för er som inte är med i dessa kanske detta kommer som en nyhet:

”Nu lanserar BIG Travel gruppresor med den stora globala hobbyverksamheten Geocaching som tema. Geocaching är en form av skattjakt för vuxna och är ofta av äventyrskaraktär. Den första resan går till Asien där man besöker Singapore, Kambodja och Vietnam. Dessutom ett kort stopp i Kuala Lumpur som ger chansen att både checka in och logga in!”

”Vi är först i Sverige med att erbjuda paketerade resor till denna spännande målgrupp, vår ambition är att lansera ett stort antal resor för segmentet de närmaste åren”, säger Johan Rejhagen, marknadschef på BIG Travel.”

Värt att hålla ögonen på!

1 kommentar

 1. Kan kanske bli intressant framöver. Vi gjorde precis en liknande resa i Sydostasien men 34 dagar i st för 13. Till en helt jämförbar kostnad tom lite billigare o inkl Laos o Thailand.
  Tråkigt att Hanoi inte är med då det är en trevligare stad än HCM. Enbart en dag i Siem Reap får dessvärre betecknas som ett skämt. Vi var där tre dagar och hade med oss privat guide och förare utan att hinna med att varken se allt eller tillräckligt ingående. 30 km sträcka att avverka med mängder av olika tempel i 35 graders värme eller mer.
  Man gör nog inte denna resa för att logga många cacher.
  Risken är stor att man vill klämma in för mycket på för kort tid för att locka med starka resmål.
  Vi får väl se hur det utvecklas.
  //Ingabo

Kommentarer är stängda.