I mina kvarter

I mina kvarter finns även beaverfoots kvarter! Där är givetvis det mesta rensat, men det dyker ibland upp lite besvärliga burkar som kräver deltagande av experter. En sådan burk är ”My hood” av beaverfoot, en 4/4:a där trädklättring krävs. För några veckor sedan konstaterades var trädet var lokaliserat, nu gällde det att komma åt den information som fanns där uppe i skyn. Idag angreps problemet tillsammans med privatakatta som hade tillgång till rätt resurser för att nå lämplig höjd. Vi fick informationen, löste problemet och gav oss ut på jakt. Det tog inte lång stund att hitta burken och mycket nöjda kunde vi signera loggboken i denna final.

Därefter bar det av till min burk ”Fräntorpsgrottan” för tillsyn och samtidigt fick privatakatta en logg, något denna burk inte fått sedan jag fick ersätta den mugglade den 15 november 2015. Den finns alltså kvar och har många sidor kvar i loggboken för framtida besökare – välkomna!