Är det fredag hela veckan?

Kan det vara så att det är fredag en hel vecka – jag tror inte på den saken då jag är övertygad om att det alltid är torsdag…. Att förklara den saken skulle ta överdrivet mycket plats här på geocachingbloggen och förmodligen öka förvirringen hos (om det nu är möjligt) hos alla läsare. Det är nog bättre att övergå till dagens tema, hur en burk på temat fredag loggades på en lördag.

I går, fredag, publicerades burken ”Fredag hela veckan”, inte långt från cachingbasen men då var det inte rätt tillfälle att bege sig ut på jakt. Det fick anstå till lördagsförmiddagens runda.

Efter en knapp halvkilometers vandring nådde jag trakten av Stabbetorget. Hinten till burken var tydlig så det blev ett snabbt fynd i det svaga gryningsljuset. Därefter kunde jag bege mig ut på en lite längre, men ack så burklös vandring.

Fredag