På besök hos Yoda

Stjärnornas krig är närmare än man tror ibland, bara någon enstaka rymdkilometer bort. Då det var soligt och fint i universum idag så blev det en tur till denna ganska färska burk – Yoda – i sällskap av privatakatta. Vi möttes vid cachen, kom från två olika håll och som av en händelse möttes vid på samma yta i den lilla skogen. Efter ett kort rotande hittades burken fram. Detta var dock bara uppvärmningen då vi hade finalen till en myst i sikte denna dag. Den tog vi oss till med lämpligt färdmedel.

Mysten www.användlexikon.com har vållat en del huvudbry men då det klarnat vad som var fel i tidigare beräkningar så kunde vi fortsätta dagens runda till finalen. Det blev en fin tur och vid nollpunkten började ett ganska långvarigt sökande. Ensam hade man nog varit nära att ge upp, men med gemensamma krafter kunde burken plockas fram och loggen signeras.

Därefter fick vi en trevlig promenad i det soliga vädret. Inga egna bilder finns med idag för att inte avslöja något om mystens placering!

yoda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: