Meet and greet Hallén in Santiago!

Klockan 19.00 startade mitt meet and greet event nära monumentet över Gustaf Harald Edelstam som var svensk ambassadör i Chile som gjorde insatser för att rädda personer som jagades av militären efter kuppen 1973.

Vid event koordinaterna fanns också en burk – som av en händelse… ”Plaza Montecarmelo” som jag och den första eventdeltagaren Mig144000 snart hade letat upp. Snart anslöt även en av medlemmarna i Team Kawesqar upp, därmed var vi tre! Inte direkt ett mega event, men ändå mycket trevligt att få träffa några lokala geocachare. När eventet nästan var slut kom Ratolibre till eventplatsen. Vi bestämde oss för att det kanske kunde vara trevligt med lite bonuscaching så vi loggade gemensamt ”Puente Racamalac” och ”Τρεισκαιδέκαφοβία”, därmed hade det blivit ytterligare tre burkar och ett event loggat denna heldag i den chilenska huvudstaden.

Foto: Mig144000

Det var nu hög tid att återvända till hotellet och se till att bagaget skulle komma med bilen till flygplatsen inför morgondagens fortsatta resa mot mindre befolkade trakter än mångmiljonstaden Santiago!